Снимки: chernomorepfc.bgЧерно море изпусна да бие Ботев, след като не може

...
Снимки: chernomorepfc.bgЧерно море изпусна да бие Ботев, след като не може
Коментари Харесай

Черно море изпусна да бие Ботев в Пловдив

Снимки: chernomorepfc.bg

Черно море изпусна да бие Ботев, откакто не може да вкара нито едно от ситуациите за гол, които сътвори.

Така мачът от 12-ия кръг на efbet Лига в Пловдив приключи 0:0.

Дебют за варненци направи централният защитник от Македония Владко Дробаров, написа chernomorepfc.bg.

През целия дуел “моряците ” владееха самодейността и търсиха гола, само че пропуски пред вратата на Аргилашки, а един път и гредата, ги лишиха от трите точки.

Исмаил Иса насочи първия удар по посока на една от двете порти в 9-ата минута, само че изстрелът му мина настрана от вратата. В 13-ата минута Стефан Велев и Матиас Курьор разиграха добре топката отляво, а голмайсторът на варненци центрира в наказателното поле, където Исмаил Иса насочи изстрел с глава, само че Аргилашки съумя да боксира.

В 23-тата минута Илиан Илиев се възползва от неточност на Шоколаров откри вляво Исмаил Иса, който върна топката към Панайотов, а последният опита техничен удар, само че настрана от вратата на Аргилашки.

В 33-ата минута Исмаил Иса опита удар след избита топка в наказателното поле, само че той по-скоро се трансформира в положително центриране към Даниел Димов, който с глава от близко нацели напречната греда.

В 41-вата минута Ботев сътвори първото си положително състояние пред вратата на Иван Дюлгеров. Димитър Тонев откри Маркиньос Педросо вляво, той стреля с левия крайник, само че стражът на Черно море съумя да улови.

От самото начало на втората част Черно море упражни преса и в 51-вата минута “моряците ” съумяха да откраднат топката. Илиан Илиев откри Курьор на границата на наказателното поле, той се обърна и стреля технично в далечния ъгъл, само че Аргилашки с върха на пръстите си мазета в корнер. След центрирането от ъглов Даниел Димов засече с крайник топката от придвижване, само че тя мина доста близо над напречната греда.

В 56-ата минута влезлият на промяна Леандро Андраде получи вдясно по офанзивата, напредна и стреля по диагонала, само че Аргилашки още веднъж съумя да мазета в корнер.

Съставът на Черно море: Иван Дюлгеров, Даниел Димов, Владко Дробаров, Цветомир Панов, Виктор Попов, Васил Панайотов, Стефан Велев, Родриго Енрике (55-Леандро Андраде), Матиас Курьор, Илиан Илиев (86-Мехди Букаси), Исмаил Иса (71-Велислав Василев).

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР